Több, mint nyolcszáz gyermekrajz érkezett a versenyre

2018. március 15. 09:22 | Szendi Rita

Több mint nyolcszáz alkotás érkezett be arra a rajzpályázatra, amelyet az Egyensúly AE Egyesület hirdetett meg. Békés megye huszonhét településéről érkeztek alkotások, amelyeket az Andrássy Úti Társaskörben állítottak ki a szervezők.

– A családomat rajzoltam le, mert nekem a családom nagyon fontos. Szeretem az anyukámat, az apukámat és a testvéreimet is – árulta el az egyik helyezett, Ónodi Patrícia Mária.

A versenyre egy meghatározott témában várták a nevezéseket.

– A rajzpályázat minden évben a család körül forog. A tavalyi évben a „Testvérem az ajándék” címet kapta, most pedig „A mi családunk” címet kapta. Ez egy nagyon hálás téma és nagyon szeretnek a gyerekek ilyen témában rajzolni. Ha valakinek rossz kedve van, az jöjjön el erre a kiállításra és nézze meg, mert szívmelengető gondolatokat ébresztő pályaműveket láthat – fogalmazott az Egyensúly AE Egyesület irodavezetője, Herczegné Számel Annamária.

A díjakat dr. Illés Boglárka, az Ifjúságpolitikáért és Esélyteremtésért Felelős Államtitkárság helyettes államtitkára és Herczeg Tamás szociális tanácsnok adta át a gyermekeknek. A kiállított rajzokat bárki megtekintheti az Andrássy Úti Társaskör épületében a következő egy hónapban.

 

 

 

További programok »

FEL