Több helyen is nézheti az EB meccseket

Felsorolunk néhány helyszínt, ahol közösen szurkolhat a kedvenc csapatának. 

Ma este kezdetét veszi az EB a Francia- Román mérkőzéssel. A 2016-os Európa Bajnokság során 51 meccset követhetnek nyomon a szurkolók. Békéscsabán, több helyszínen is közös meccsnézésre várják a szurkolókat.  

Ott jártunkkor az utolsó simításokat végezték a hátsó udvaron kialakított teraszrészen a belvárosban található Jetty Choconál. Az üzletvezető, Balogh Tamás elmondta, hogy nemcsak az EB meccsek ideje alatt várják a vendégeket, hanem egészen az olimpiai végéig lehetőséget biztosítanak a közös szurkolásra. – A meccs időtartama alatt folyamatosan itt leszünk. A 18 és a 21 órakor kezdődő meccsek általában nézhetők lesznek. A 15 órásiak még kérdésesek.

A ma este kezdődő Eb-t a magyar szurkolók is izgalommal várják: – Azon kevesek közé tartozom, akik igen jó eredményt várnak A magyaroktól. Nagy az elszántság, a közönség mögöttük van, ez nagyon sokat jelent a labdarúgásban.

A Media Marktban az EB ideje alatt minden nyitvatartási időben játszott meccset végig követhetnek a vásárlók. – Minden két évben, amikor VB és EB zajlik mi is lázasan készülünk, mint a vársárlóink felkészülnek rá. Alig várják már az akcióinkat és a kedvezményeinket, tehát min dog készülünk egy különleges résszel. És mi is felvettük ugye a piros, fehér és zöld pólóinkat, illetve a raklapjainkra kidekoráltuk. Ez a futball-láz mindenkit megérint – fogalmazott Szalacsi Zoltán üzletvezető-helyettes. 

Az üzletláncban egy akciónak köszönhetően jelentős kedvezményekkel lehet termékeket vásárolni. Ehhez egy labdával kell beletalálni egy kartonra vágott három lyuk valamelyikébe. A játék az Eb végéig tart. – Ha beletálaz a 100 százalékba, akkor a vételáradnak a 100 százalékban vissza tudod nyerni ajándékkártyán. És ha legközelebb hozzánk jössz vásárolni, akkor abban az összegben tudsz választani egy másik terméket.”

A következő héten kezdődő Csabai Sörfesztivál és Csülökpőarádé helyszínen már kezd kirajzolódni a fesztiválhoz szükséges kellékek végső helye. A szervezők a magyar csapat EB mérkőzését figyelembe véve egy ingyenesen látogatható 0. napot is beiktattak a rendezvény programjai közé. Bora Imre főszervező elmondta: – Természetesen a sörfesztivál ideje alatt is várunk minden olyan látogatót, aki szereti a futballt. Kedden ingyenes nappal kezdünk. Magyarország-Ausztria, óriáskivetítőn, egy 6*4 méteres LED falon követhető nyomon. Remélem, hogy sok ezer ember lesz jelen és nagyon sok boldog szurkolót fogunk látni és közösen fogjuk kiszurkolni a magyar győzelmet. Az EB mérkőzés után egy koncert is várja a szurkolókat, a Pribojszki Mátyás Band  koncertje zárja a kedd estét.

Megosztás:

Címke: , , , , , ,