Tisztítsuk meg környezetünket - újabb akcióban a MBME

2022. március 27. 08:20 | Csiffáry Zsuzsanna

Mindenkinek kellemetlen a teleszemetelt környezet. Egyre többen szerveznek szemétszedő akciókat napjainkban, annak érdekében, hogy minél szebb és szemét mentesebb környezet tekintsen vissza ránk. A Megújuló Békés Megyéért Egyesület elhatározta, hogy nem csak szörnyülködik és szóban mond ítéletet a szemetelők felett, hanem a tettek mezejére lép.

Március 13-án szervezte az első Tisztítsuk meg környezetünket! ­– szemétszedő akciót a Megújuló Békés Megyéért Egyesület Mezőkovácsházán, amikor is az önkéntesekkel Mezőkovácsháza vasútállomás környékét tisztították meg a szeméttől. Többen is követték a környezetvédő fellépést, többen is visszajeleztek, hogy az  újra felbukkanó szeméthalmokat távolították el. Az egyesület vállalta a szemét tárolását, majd elszállítását is. A következő akciót március 27-én tartják.

Galéria

 

További programok »

Itthon

Második alkalommal rendeznek Vármegyei Tűzoltó Szakmai Napot Békésen

Június 3-án szombaton második alkalommal hívják életre a Vármegyei Tűzoltó Szakmai Napot a Dánfoki Üdülőközpontban. Az eseményen a vármegye önkormányzati tűzoltóságainak munkatársai mutatják be felszereléseiket és eszközeiket, továbbá a kilátogatók több látványos bemutatót tekinthetnek meg a helyszínen.
16:47
FEL