Tiltott szerekkel kereskedett egy dobozi férfi

2019. február 11. 14:03 | behir

Növényi törmeléket, fehér port és Magyarországon nem engedélyezett potencianövelőt foglaltak le korábban a rendőrök egy férfi házában a Békés megyei Dobozon. A férfi a gyanú szerint másoknak is adott ezekből az anyagokból. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsít a Békéscsabai Rendőrkapitányság egy dobozi férfit. A 49 éves férfi házában a rendőrök 2018. augusztus 10-én növényi törmeléket, fehér port és 65 doboz Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő szert találtak. A lefoglalt növényi törmelékről és porról a nyomozás során kirendelt igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy kábítószert tartalmaznak. A szakértői vizsgálat eredménye igazolta, hogy a férfi fogyasztott kábítószert. Az eljárás során beszerzett információk szerint másoknak is adott át tiltott szert, illetve ismerőseivel együtt fogyasztotta a bódító hatású anyagokat. A potencianövelő gélből pedig volt, aki többször is vásárolt tőle.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a dobozi férfi ellen indított nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait február 8-án átadta az ügyészségnek.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Figyelem, elkezdődött az őzek párzási időszaka, nő a balesetveszély!

Az őzek párzási időszakában ajánlott fokozott figyelemmel közlekedni. A vadak hirtelen ugranak ki az út melletti árkokból, bokrokból a járművek elé. Gyakran elkerülhetetlen az ütközés, ezért fontos, hogy a járművezetők betartsák a sebességhatárokat, vadveszély esetén lassítsanak!
2019. július 16. 14:10
FEL