Csaba külterületén árulta magát a komádi és a sarkadi lány

2020. június 12. 10:18 | behir

Békéscsabán tiltott prostitúció, Dobozon kábítószer-kereskedelem, Mezőberényben kifosztás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság június 11-én szabálysértési őrizetbe vett egy 18 éves komádi és egy 24 éves sarkadi nőt. Mindketten Békéscsaba külterületén anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást kínáltak és orvosi igazolással nem rendelkeztek. A rendőrkapitányság munkatársai tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják őket – olvasható a police.hu-n.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya június 11-én kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy dobozi férfit. A 29 éves férfi a gyanú szerint 2018 decembere és 2020 januárja között rendszeresen adott el kábítószert.

A Békési Rendőrkapitányság június 11-én 18 óra 30 perc körül előállítottak egy mezőberényi férfit. A 26 éves férfi a gyanú szerint két órával korábban Mezőberényben, a Gyomai úton megállásra kényszerített két kerékpáros fiút és pénzt kért tőlük. A rendőrség kifosztás miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen és őrizetbe vette.

Kék hírek

Müller Cecília: Az a cél, hogy húsvétig minden regisztrált megkapja az oltást

Az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján elhangzott, hogy eddig már több mint félmillió ember kapta meg hazánkban az első, és több mint kétszázezer a második oltást is. Mivel már itt a járvány harmadik hulláma, arra kértek mindenkit, hogy ha még nem tette meg, mielőbb regisztráljon az oltásra.
2021. február 25. 14:20
FEL