Tényleg megszűntek az OTP-s ATM-ek a csabai belvárosban?

2024. február 28. 17:00 | Vincze Attila

Többeknek feltűnt, hogy az utóbbi hetekben, hónapokban két belvárosi OTP-s bankautomata is "eltűnt" Békéscsabán. Utánajártunk mi történt velük, vajon újra nyitja-e őket a pénzintézet, és ha igen mikor.

Az egyik "megszűnt" belvárosi OTP-s bankautomata a Szent István téren a bank csabai fiókjánál, a másik pedig az Andrássy úton a Százas ABC oldalában működött. Előbbi ATM a bankfiók felújítása, míg utóbbi az üzlet átalakítása miatt lett ideiglenesen eltávolítva. 

Megkeresésünkre az OTP Bank Vállalati Kommunikációs Csoportja válaszolt. Mint írták, Békéscsabán jelenleg kilenc darab OTP Bank által üzemeltetett ATM működik. A belvárosban gyalogosan megközelíthető távolságban jelenleg három bankautomata üzemel, a Csaba Centerben kettő (Békéscsaba, Andrássy út 37-43.) illetve a Szent István téri fiók felújítása miatt ideiglenesen megnyílt fióknál (Békéscsaba, Gyóni Géza utca 9.) egy.

Az üzlet, ahol a Reál-Százas ABC volt (Békéscsaba, Andrássy út 5.) értékesítésre került. Az új tulajdonos április közepén tervezi az áruház nyitását. Ennek megfelelően, az OTP Bank szándékai szerint a nyitás után néhány nappal az általuk üzemeltetett ATM-et is telepítik.

Megjegyezték továbbá, hogy a Szent István téri bankfiók felújítása várhatóan április végére fejeződik be. A felújítás végeztével egy befizető ATM-et helyeznek ki a fiókba.

 

Galéria

 

További programok »

Itthon

FEL