Téli kabátot öltött az uszoda Békéscsabán

2019. október 15. 18:34 | Sipos Gábor

Kéthetes leállás után ismét megnyílt az Árpád Gyógy- és Strandfürdő a békési megyeszékhelyen. A szünet alatt a sátor felkerült az uszoda fölé, így a fürdő munkatársai fedett hellyel várják a vendégeket.

A szakemberek több belső felújítást végeztek el a szünet ideje alatt a fürdőben, a leglátványosabb a megújult vizesblokk lett. Ezek mellett felújították a szaunákat, oda többek között új szaunakályhákat építettek be.

Az Árpád Gyógy- és Strandfürdő igazgatója elmondta, hogy néhány kisebb hiányosság még akad, de ezeket gyorsan pótolják.

– Úgy gondolom, hogy ennek a téli szezonnak jól indulunk neki, a hagyományos szolgáltatásokkal jól állunk. A versenyuszoda a sportolók, a vendégek és a sportklubok részére rendelkezésre áll. A kinti, szabadtéri, termálvizes gyógymedencéink és a benti medencéink is működnek – mondta Zsadon Endre.

A békéscsabai fürdőben a téli nyitvatartás alatt is folytatódnak a felújítási munkálatok, de ezek a működést nem befolyásolják jelentősen. A következő hónapokban még nyílászárókat cserélnek és befejeződnek az energetikai felújítások is.

További programok »

Itthon

Kihirdették a Kós Károly Országos Pedagógiai Verseny eredményeit

Idén ötvennégy csapat vett részt a békéscsabai Kós Károly Technikum és Szakképző Iskola pedagógiai témában meghirdetett országos versenyén. A Kós Károly Országos Pedagógiai Versenyt idén második alkalommal szervezték meg, a pályázók a fogyatékossággal élők beilleszkedési lehetőségeit támogató módszereket vagy eszközöket találtak ki és mutattak be. A megmérettetés eredményhirdetését kedden délelőtt rendezték meg a Békéscsabai Szakképzési Centrumban.
18:17
FEL