Távozik a BRSE-től Pintér Andrea

2024. május 18. 18:05 | behir.hu

Két szezon után távozik a békéscsabai női röplabda csapattól a magyar válogatott center, Pintér Andrea.

A hírt a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület szombaton késő délután jelentette be közösségi oldalán, amelyen azt írták: rendkívül hálásak a center szolgálataiért, hozzáállása, munkamorálja és küzdeni tudása mindig példaértékű volt, minden pillanatban úgy harcolt a klubért, mintha itt nevelkedett volna.

"Kevés hozzá hasonló, őszinte és alázatos sportolót láttam, hálás vagyok, hogy dolgozhattam Andival, egyben büszkeség, hogy viselte a BRSE mezét. Nem titok, hogy szerettünk volna hosszabbítani vele, és bíztunk abban, hogy a két visszavonuló legendánk örökségét ő viszi tovább, de korrekt módon jelezte már korábban, hogy közeleg profi pályafutásának befejezése, szeretne elkezdeni készülni az azt követő időszakra, így magánéleti okok miatt a váltás mellett döntött, amit mi természetesen elfogadunk. Sok sikert a még hátralévő sportkarrierjéhez, és tiszta szívből kívánjuk neki, hogy a civil életben is találja meg számításait!" – nyilatkozta Baran Ádám, a BRSE elnöke.

Mint írják a közleményben, Pintér embersége mellett a két szezon alatt megnyert MEVZA-arany, két Magyar Kupa-ezüst, valamint a bajnokságban elért ezüst- és bronzérmekkel beírta magát klubunk históriás könyvébe.

„Nagyon jól éreztem magam Békéscsabán, szívemhez nőtt a klub és a város. Köszönöm a szurkolók szeretetét, a klubmenedzsment bizalmát, az együttműködést a stábbal és a csapattársakkal. Nem volt könnyű döntés, de a sport mellett magánéleti szempontokat is mérlegelnem kellett. Mindig jó szívvel gondolok majd vissza az itt töltött évekre!" – búcsúzott Pintér Andrea.

További programok »

Sport

Cirkuszban is bombasztikus teljesítmény – ilyenek a csabai légtornászok

Az ALEhopp AirBorn CircusFest egy légtorna verseny, melyet a Richter Safari Park területén található cirkuszsátorban rendeztek meg hétvégén, immár másodjára. Szombatról egy, vasárnapról három aranyat hoztak a Sportolj Békés Megye SE lég-lányai, de a többi színesfém is helyet kapott a nyakakban.
16:08
FEL