Távozik a békéscsabai bemondó a HCW-ből

2020. január 20. 08:08 | Hidvégi Dávid

A pankráció hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, amit jól mutat, hogy békéscsabaiak is szerepelnek az egyik hazai szervezetnél. Budai Péter azonban bejelentette távozását, így számára a szombati Áttörés című gála volt az utolsó.

Budai Péter a Hungarian Championship Wrestling kötelékében egy ideig a pankráció eseményeinek bemutatkozó-videóihoz adta a hangját, majd három évet "színpadmesterként", felkonferálóként töltött el a ringben. A békéscsabai születésű férfi szívéhez nagyon közel állt ez a tevékenység, amit a munkája mellett végzett, azonban a hétvégén mégis elköszönt. Cége, a Roche SSC Budapest, februártól két hónapra Costa Ricába küldte, az ottani új munkatársak betanítására. Ezután pedig a tervei között szerepel, hogy Norvégiába költözik, mert ott él norvég barátnője. Budai Péter nem zárta ki, hogy a későbbiekben még valamilyen módon visszatérjen a ring-speakerkedéshez.  

A HCW egyelőre nem jelölte ki Budai Péter utódját. A felkonferálói feladatot korábban Síkfői Dávid látta el, aki "A Doktor" művésznéven jelenleg a promóció főkommentátora. A magyar pankrációs szervezetnél nem Budai Péter volt az egyetlen békéscsabai, hiszen Kolarovszki Emese is a szervezet kötelékében van, mint pankrátor, aki az érettségi elvégzése után kezdte meg pályafutását a budapesti székhelyű cégnél.

További programok »

FEL