Békéscsabai pankrátor mutatkozik be szombaton a nagyközönség előtt

2019. augusztus 23. 17:32 | Varga Diána

A békéscsabai Kolarovszki Emese a HCW Utolsó emberig elnevezésű élő showjában mutatkozik be Budapesten. A különleges shownak másik békéscsabai vonatkozása is van, ugyanis a HCW állandó ring speakere, Budai Péter is a békési megyeszékhelyről származik, ő pedig pontosan ezzel a gálával lesz 3 éve a szervezetnél.

Kolarovszki Emese, a pankrációval komolyabban kicsit több, mint egy éve foglalkozó, békéscsabai lány 2017-ben ismerkedett meg a sportággal, amikor egy barátja invitálására vett részt az egyik műsoron. Bemutatkozó videójából kiderül, hogy a kezdetekkor még kevés lány volt a csoportban, így a fiúk óvatosan bántak vele. Saját bevalássa szerint több, apró dolog ragadta meg a pankrációban: ezek közt van a nőiesség és az is, hogy küzdősportról van szó, az pedig már a sportolón múlik, hogy ezek közül melyik dominál a közönség előtt. Kolarovszki Emese azt is kiemelte, hogy edzőitől megkapta a megfelelő felkészítést, így bátran áll majd a plénum elé, hozzátéve, hogy azt az Emesét szeretné megmutatni, aki a közeljövőben meghatározza a női birkózók világát európai szinten. 

 

 

Emese augusztus 24-én mutatkozik be a HCW utolsó emberig elnevezésű gálán, Budapesten. Az est főmérkőzése a 25 emberes “rumble” mérkőzés, ahol a pankrátorok másfél percenként érkeznek a ringbe és csak a felső kötél felett kidobva tudják eliminálni egymást. A ring speaker most is Budai Péter lesz.

 

Budai Péter (fotó: HCW)

 

 

Ezek is érdekelhetik

További programok »

FEL