Tajvanról jelentjük! - díjátadó

2017. július 7. 10:00 | Papp Ádám Sándor

A kabócák még mindig zengnek, és még mindig dúl a trópusi hőség Taiwanban… Mi pedig átéltük életünk egyik legjobb élményét az OISTAT által rendezett WSD 2017 Díjátadó gáláján, ahol átvehettük az OISTAT által kiadott oklevelet, melyet a Technical Invetion Prize 2017 című pályázatra beadott és a kiállítottak közé beválogatott munkánknak köszönhetünk! Elöljáróban itt egy fotó! Rengeteg interjú készült, igyekszünk a feldolgozással, hogy mielőbb megoszthassuk! Köszönjük szépen! A továbbiakban is készülnek még bejelentkezések…Megtudhatjuk majd, hogyan kell torlódó kőzetlemezek határán 500 méteres tornyot építeni! Join u sin Taipei!

Az OISTAT egy színházi technikusokat, szcenográfusokat és színházi tervezőket tömörítő nemzetközi szervezet. Minden évben kiírja az úgynevezett TIP (Technival Invention Prize) elnevezésű pályázatot, melyre különleges, egyedi és innovatív színpadi technikai megoldásokkal várják a pályázókat a színházi szakma minden területéről. Idén összesen 13 munkát válogattak be a világkiállításra:  3 díjazott, 3 különdíjas, és 7 kiállításra beválogatott. Az utóbbiak közé került be egy magyar csapat: Egyed Zoltán díszlettervező és Vámos Zoltán videó-tárvezető a Békéscsabai Jókai Színházból Tajvanon is bemutathatja az egyedülálló színpadtechnikai megoldását.

A csapat július 1. és 9. között rendszeresen vloggal jelentkezik a jokaiszinhaz.hu, az fnc.hu és a felevizio.hu oldalakon, valamint a Facebookon. Tajvanról jelentünk – tartsanak velünk minden nap

 

Forrás: jokaiszinhaz.hu

További programok »

FEL