Sztojka Tibi a szerelmének énekel legújabb dalában

2023. március 6. 18:10 | Csiffáry Zsuzsanna

A közönség már megszokhatta, hogy Sztojka Tibi dalainak nagy része szerelmes történeteket dolgoz fel. Legújabb dalában egyenesen szerelmének, Zsanettnak énekel.

Sztojka Tibinek tavaly jelent meg a harmadik albuma, amelyben a gyermekkort és a múltat vette górcső alá. Most legújabb daláról beszélgettünk. Mivel ismerjük egymást, tegeződtünk.  

 

– A legújabb dalod a Színpadról álmodom címet kapta, ami a ha jól tudom több szempontból is fontos számodra. 

– Igen, a napokban jelent meg a dal videoklip formájában. Nagyon nagy öröm számomra, hisz ezt közvetlenül a feleségemnek, Zsanettnak címeztem. Több szerelmes dalom megjelent már, viszont konkrétan ilyen jellegű még soha. Illetve a dal témája is eltér a megszokott klasszikus szerelmi vallomásoktól, hiszen a dalban a mi kis életünk tükröződik röviden.  

 

– Te vagy a dalszerző? 

– Nem én írtam, viszont a saját múltunkat és a jelenünket dolgozzák fel Csicsák Norbert és Van Balen zenei producereim, amit ezúton is köszönök nekik.

 

– A dalból kicsit kiérződik, hogy még nem teljesedtél ki igazán, de a helyes úton jársz. Jól érzem? 

– Igen. A dal elején konkrétan el is éneklem Zsaninak, hogy ( a magány a társad sok – sok éjszakán) ami természetesen arra a sok-sok éjszakára utal, amikor reggelig vagyok a fellépéseken, rendezvényeken. A dalban próbálom megfogalmazni, hogy mi a célom és az álmom, illetve összefoglalja a múltat, a jelent, a jövőt. Szerintem érdemes belehallgatni.

 

 

– Korábban már mesélted, hogy a feleségeddel gyerekkorotok óta egy párt alkottok. 

– Így van, mindig úgy fogalmazom, hogy szinte együtt nőttünk fel.  Én 15 éves lehettem Zsani pedig 14 amikor megismerkedtünk. Azóta jóban és rosszban együtt vagyunk!

 

– Mi a hosszú házasság titka? Mi a titkotok?

– (Nevet) Az, hogy keveset vagyok otthon. Persze csak viccelek. Komolyra fordítva a szót, nem tudom. Szerintem nincs titok, nem létezik egy-egy kapcsolatra megtanult viselkedés mód. Egyszerűen az idő és az egymás iránti szeretet és tisztelet döntheti el, hogy kinek meddig tart egy kapcsolat. Nos, mi a szerencsések közé sorolhatjuk magunkat, és bízom benne, hogy ez így is marad!

További programok »

Itthon

A következő napokban is kora nyárias idő várható, sok napsütéssel

A következő napokban is kora nyárias idő várható sok napsütéssel, gomolyfelhőkkel és 25 Celsius-fok körüli maximumokkal. Kedden többfelé, a hét többi napján elszórtan lehet zápor, zivatar - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
16:43
FEL