Szorgoskodnak az angyalok - készülnek a karácsonyi ajándékok

2018. december 2. 09:49 | Szendi Rita

A Békés Megyei Könyvtár adott otthont annak a közel 60 angyalnak, akik szabadidejükben rászoruló kisgyermekek karácsonyi ajándékait csomagolták.

 

 

A Bonnyai testvérek, Sándor és Anna, a Karácsonyi Angyalok adománygyűjtő akció szervezői az egyik közösségi oldalon hoztak létre egy eseményt, melyre mindenkit vártak, aki segíteni szeretett volna a cipősdobozok becsomagolásában és az ajándékok elhelyezésében. Sok adományozó ugyanis különböző ajándék és használati tárgyakkal - fogkefe, fogkrém, szappan, csokoládé, játékok, mesekönyv - segíti Bonnyai Sanyiék munkáját. Ezeket azonban be is kell csomagolni.

 

 

– Tavaly több, mint 1300 cipősdobozt tudtunk eljuttatni a kárpátaljainak gyerekeknek. Idén is az ezer cipősdoboz átlépése a cél, ugyanis rengeteg kisgyermeknek ez jelenti az egyetlen reményt, hogy valami kerüljön a karácsonyfa alá - mondta Bonnyai Sándor.

– Rengeteg szorgos ember fordult meg itt a mai nap, akik mind mind segítettek. Nagyon jó érzés, hogy egészen a tizenéves korosztálytól a nagymamakorú hölgyekig jöttek. Még a csomagolópapírt is kaptuk, hiszen ehhez a rengeteg dobozhoz rengeteg papír is kell - fejtette ki Bonnyai Sanyi.

Öt megyében, több tucat helyszínen gyűjtik a cipősdobozokat, melyeket a Bonnyai testvérek december 19-én visznek el Kárpátaljára, öt településre.

 

További programok »

FEL