Szorgoskodnak az angyalok – készülnek a karácsonyi ajándékok

A Békés Megyei Könyvtár adott otthont annak a közel 60 angyalnak, akik szabadidejükben rászoruló kisgyermekek karácsonyi ajándékait csomagolták.

 

 

A Bonnyai testvérek, Sándor és Anna, a Karácsonyi Angyalok adománygyűjtő akció szervezői az egyik közösségi oldalon hoztak létre egy eseményt, melyre mindenkit vártak, aki segíteni szeretett volna a cipősdobozok becsomagolásában és az ajándékok elhelyezésében. Sok adományozó ugyanis különböző ajándék és használati tárgyakkal – fogkefe, fogkrém, szappan, csokoládé, játékok, mesekönyv – segíti Bonnyai Sanyiék munkáját. Ezeket azonban be is kell csomagolni.

 

 

– Tavaly több, mint 1300 cipősdobozt tudtunk eljuttatni a kárpátaljainak gyerekeknek. Idén is az ezer cipősdoboz átlépése a cél, ugyanis rengeteg kisgyermeknek ez jelenti az egyetlen reményt, hogy valami kerüljön a karácsonyfa alá – mondta Bonnyai Sándor.

– Rengeteg szorgos ember fordult meg itt a mai nap, akik mind mind segítettek. Nagyon jó érzés, hogy egészen a tizenéves korosztálytól a nagymamakorú hölgyekig jöttek. Még a csomagolópapírt is kaptuk, hiszen ehhez a rengeteg dobozhoz rengeteg papír is kell – fejtette ki Bonnyai Sanyi.

Öt megyében, több tucat helyszínen gyűjtik a cipősdobozokat, melyeket a Bonnyai testvérek december 19-én visznek el Kárpátaljára, öt településre.

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,