Szorgalmasak voltak a Karácsonyi Angyalok

2020. december 9. 16:08 | Csiffáry Zsuzsanna

A Békéscsabai Médiacentrum idén is csatlakozott a Karácsonyi Angyalok felhíváshoz, amelyben a szerkesztőség gyűjtőpontként vett részt. A kezdeményezéshez sokan csatlakoztak, a határon túlról is érkeztek felajánlások.

Bonnyai Sándor több éve gyűjt adományokat, szeretetcsomagokat: Karácsonyi Angyalok elnevezésű kezdeményezésére az elmúlt években sokan mozdultak meg az egész országban azért, hogy nehéz sorsú gyerekeknek segítsenek. A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület edzői, vezetői, felnőtt játékosai és irodai munkatársai ismét úgy döntöttek, hogy csatlakoznak a Karácsonyi Angyalok elnevezésű akcióhoz. A klub éppen ezért a mindennapi életben használt tárgyakat, eszközöket és ételeket vásárolt.

Pekárik Eszter a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE csapatkapitánya úgy nyilatkozott, hogy csapatszinten is nagyon fontosnak tartják, hogy összefogjanak és rendszeresen vegyenek részt karitatív tevékenységekben. 

 

Pekárik Eszter a BRSE TV stábjának nyilatkozik a jótékonysági akcióról.

Pekárik Eszter a BRSE TV stábjának nyilatkozik a jótékonysági akcióról.

 

Az adomány programhoz a sportolók mellett több békéscsabai lakos is csatlakozott. Az akciót a Békéscsabai Médiacentrum szerkesztősége idén is gyűjtőpontként segítette.   

– A gyűjtés nagyjából 3 hétig tartott, az elmúlt napokban körbejártam Békés megye, valamint kishazánk valamennyi karácsonyi angyal gyűjtőpontját. Bármerre járok, lépten-nyomon a Karácsonyi Angyalok cselekvő szeretetével találkozom – fogalmazott Bonnyai Sándor. 

 

 

A szervező kiemelte, hogy nagyon hálás mindenkinek, aki segített a Karácsonyi Angyalok gyűjtésében. Érkeztek csomagok többek között Győrből, Szombathelyről, Budapestről, Csömörről, Budahegvidékről, Szegedről, Békésről, és Békéscsabáról, Németországból, Ausztriából és Kanadából is. Az ötletgazda ezeket karácsony előtt Békés megye valamennyi gyermekotthonában, anyaszállóin, családok és gyermekek átmeneti otthonaiban osztja majd szét.

 

Galéria

További programok »

FEL