Szombaton újra Bakelit börze a Lencsési Közösségi Házban

2024. április 19. 09:05 | Csiffáry Zsuzsanna

Békéscsabai Bakelit Börze április 20-án, szombaton délelőtt 9 órától újra szélesre tárja kapuit az érdeklődők előtt a Lencsési Közösségi Házban. Az eseményt 11. alkalommal valósítják meg a szervezők.

A bakelitek szerelmeseit váják szombaton a Lencsési Közösségi Házban. 

Takács Péter, a Lencsési Közösségi Ház taginzémény-vezetője a 7.Tv eheti Művészbejáró című magazinjában elmondta, hogy immár 11. alkalommal szervezik meg Nagy Sándorral közösen a Bakelit börzét Békéscsabán. A hagyománnyá vált a programra az ország számos pontjáról várnak érdeklődőket. A rendezvény szervezője kiemelte: a bakelitbörze mára családias hangulatúvá vált. Továbbá azt is hozzátette, hogy mindenféle zenei stílus képviselteti magát a találkozón, ahol akár ötven évvel ezelőtti lemezekkel is találkozhattak a potenciális vásárlók.

 

További programok »

Kultúra

Az erődépítészet állt a határmenti múzeumi konferencia középpontjában

„A csabai kastély kutatása. Elődök és erődök – közös hullámhosszon” címmel rendezte meg a Munkácsy Mihály Múzeum a VII. Magyar-Román Határmenti Konferenciát, hétfőn. A tanácskozáson az egykori csabai kastély elhelyezkedésének meghatározása céljából végzett kutatások eredményeit is ismertették.
2024. május 27. 17:48
FEL