Szerb válogatott játékost igazolt a BRSE

2020. június 1. 16:17 | behir

Szerb válogatott röplabdázót szerződtetett a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE.

Az átló poszton bevethető, 31 éves, 192 centiméter magas Marta Drpa az előző idényt az orosz Jenyiszej Krasznojarszk együttesénél töltötte, ahol a liga egyik legjobb pontszerzője volt - áll a klub közösségi oldalán közzétett bejelentésben.

"Marta már évek óta ott volt a látókörünkben, nagyon örülök, hogy idén siker koronázta erőfeszítéseinket és a 2020/21-es szezonban a sorainkban tudhatjuk" - fogalmazott az átigazolás kapcsán Baran Ádám, a BRSE elnöke. - "A szakmai stáb megerősített abban, hogy abszolút beleillik abba a rendszerbe, amit játszani szeretnénk. Azt várjuk tőle, hogy a csapatunk, illetve az egész Extraliga meghatározó játékosa legyen."

 

Forrás: BRSE

 

A játékos nyilatkozatában hangsúlyozta: a magyar bajnokság évről-évre erősebb, ezért szeretné itt kipróbálni magát, az együttesről pedig jókat hallott és tetszett neki a klubvezetés által felvázolt koncepció.

"Hiszem, hogy jó csapatunk lesz, nem titkolt célom, hogy trófeával zárjam a szezont!" - nyilatkozta Marta Drpa, aki 2015-ben tagja volt az Európa Játékokon és az Európa-bajnokságon is bronzérmes szerb válogatottnak.

Az ötszörös bajnok békéscsabaiak az előző idényben a Magyar Kupában nem jutottak négy közé, a koronavírus-járvány miatt idő előtt lezárt bajnokság alapszakaszában pedig a negyedik helyen álltak.

Forrás: BRSE

További programok »

Sport

Labdarúgás: kikaptak a lilák Debrecenben

A Debreceni Egyetem labdarúgói a szintén az NB II-es rajtra készülő Békéscsaba 1912 Előre gárdáját látták vendégül szombaton, egy barátságos mérkőzésen. Az összecsapáson a DEAC a hajrában szerzett két találatával döntötte el a mérkőzést.
2020. július 12. 15:57
FEL