Röplabda: Marta Drpa szerződést hosszabbított a BRSE-vel

2021. április 19. 13:36 | Papp Ádám Sándor

A 31 esztendős szerb átló a 2021/22-es szezonban is a magyar bajnokságban ezüstérmet szerző Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE együttesét erősíti.

A szerb utánpótlás és felnőtt válogatottsággal is rendelkező, átló poszton bevethető, 31 éves, 192 cm magas sportoló az előző idényben a BRSE és az Extraliga egyik legjobbja volt. Ezáltal nem meglepő az sem, hogy a játékosnak számos ajánlata volt hazai és külföldi együttesektől is.

A korábban többek között az orosz, az olasz, a román és a német bajnokságokban megforduló játékos a BRSE közösségi oldalán elmondta: bár hiányérzete van a mérkőzés nélkül elveszített bajnoki döntő miatt, ennek ellenére jól érezte magát a klubnál és extra motivációval tér majd vissza.

– Beigazolódott, amit az idény előtt gondoltam, az Extraliga jelentős fejlődésen ment keresztül. Szerettük volna trófeával zárni a szezont, ami nem sikerült, de nem kell szégyenkeznünk a két ezüstérem miatt, hiszen jó csapatokat utasítottunk magunk mögé. Hiszek a klubban és abban a koncepcióban, amit a klubelnök felvázolt, azon leszek, hogy még jobb teljesítménnyel segítsem a csapatot. Harcban leszünk a legfényesebb éremért! – nyilatkozta Marta Drpa.

További programok »

FEL