Szemtanúk jelentkezését várja a csabai rendőrség

2020. január 23. 15:01 | behir

Elesett és megsérült egy idős nő Békéscsabán. A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.

Békéscsabán, az Urszinyi Dezsőné utca Deák utca és Bajza utca közötti szakaszán, 2020. január 21-én 10 óra körül elesett egy idős nő. A nő világos kabátot, fekete nadrágot és világos színű kötött sapkát viselt. A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik a ruházata alapján ráismernek a 76 éves nőre, látták, hogy mi történt vele. Annak a gépkocsivezetőnek is várják a jelentkezését, aki odament hozzá és segíteni akart neki.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság elérhetőségei: Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700. Emellett két ingyenes szám, a 112-es segélyhívó és a „Telefontanú” 06/80 555-111-es száma is hívható. Minden elérhetőségen a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. A rendőrség előre is köszöni a történtek körülményeinek tisztázásához nyújtott segítséget!

További programok »

Kék hírek

Randalírozott, lopott és egy idős férfit is kihasznált egy sarkadi nő

A Gyulai Járási Ügyészség két rendbeli kifosztás bűntette, garázdaság vétsége és szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat egy 41 éves, többszörösen büntetett előéletű sarkadi nő ellen. Az egyik kifosztást édesanyjával, egy 56 éves, szintén büntetett előéletű nővel közösen követte el, így vele szemben is vádat emelnek.
06:21
FEL