Szemtanúkat keresnek a békéscsabai rendőrök

2019. szeptember 10. 19:25 | behir

Letért az útról és az oldalára borult egy személygépkocsi Békéscsaba külterületén. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét kéri.

Békéscsaba és Békés között, a Bandika-fa közelében, 2019. szeptember 9-én 17 óra 45 perc körül letért az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi. A balesetben az autót vezető férfi és utasa is könnyebben megsérült.

A történteknek szemtanúja volt egy 20-30 év körüli, sötét nadrágot és sötét kapucnis felsőt viselő férfi, aki a baleset előtt a közeli buszmegállóban állt és beszélgetett egy Fiat Tipo személyautó vezetőjével és utasával.

A rendőrség kéri a férfit, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a rendőrségen.Az eljárást segíthetik azok is, akik látták a balesetet, vagy a sötét ruhát viselő férfit és a Fiatban ülőket beszélgetni.

Bejelentést lehet tenni a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700), valamint két ingyenes számon, a 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” 06/80 555-111-es számán. Minden elérhetőségen a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. A „Telefontanún” név nélkül is lehet bejelentést tenni. A rendőrség előre is köszöni a segítséget!

 

További programok »

Itthon

NAV: Még most is dübörög a tűzifabiznisz

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan figyelemmel kíséri azokat az adózókat, akik kockázatosnak minősített árukkal kereskednek. Így került a figyelem középpontjába egy Békés megyei székhelyű tüzép is, mely korábban havonta több alkalommal jelentett be tűzifa behozatalt Romániából, azonban az utóbbi időben ez a szám egyre csökkent. Az adatgyűjtés megerősítette azt a gyanút, hogy a tüzép továbbra is nagy forgalmat bonyolít.
11:27
FEL