Szarvason nyitott irodát a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

2024. május 18. 13:53 | behir.hu

Területi irodát nyitott Szarvason, a bíróság épülete mellett, a Kossuth utca 21. szám alatt az udvarban a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara.

– A kamara ismertségének növelése az egyik célunk, illetve az, hogy fizikailag is közelebb kerüljünk a kisebb-nagyobb cégekhez, vállalkozókhoz. Szeretnénk, hogy ne kelljen minden ügyintézés minden Békéscsabára utazniuk – mondta Bődi János általános alelnök.

A bíróság épülete mellett, a Kossuth utca 21. szám alatt, az udvarban található irodában az irodavezető, Rácz Annamária segít az induló vállalkozásoknak a kezdeti lépésekben, támogatja a meglévő vállalkozások piacszerzését, tájékoztatást nyújt induló pályázatokkal kapcsolatban, kutat a vállalkozói nyilvántartó rendszerben.

Az irodába minden héten szerdán szakértők is ,,rendelnek”: Dr. Bagdi László ügyvédhez jogi kérdésekben, Sajti Lajoshoz munka- és tűzvédelmi témákban lehet fordulni, illetve a Széchenyi kártyáról, vállalkozói hitelekről is lehet személyesen egyeztetni Szarvason. Mivel az ügyfelek előre megbeszélt időpontra érkeznek, várakozniuk sem kell. Időpontot foglalni a 30/329-4018-as telefonszámon vagy interneten a bmkik.hu/tanacsadas címen lehet.

Forrás: Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

További programok »

Ipar

Visszatérőben – Nőtt a hazai ipari termelés

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.
10:08
FEL