Súlyosan megsérült az elsodort biciklis

2016. január 5. 14:53 | behir.hu

Súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Békéscsabán. Később őrizetbe vettek egy férfit, aki látszólag elfelejtette, hogy elvették a jogosítványát és nem vezethet. Lebukott.

Békéscsabán, a Franklin utca és a Bessenyei utca kereszteződésében 14 óra 15 perc körül összeütközött két autó tegnap. A járművek elsodortak egy kerékpáros férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Január 4-én ezen szabálysértési őrizetbe vettek egy békéscsabai férfit. A 60 éves S. Imrét Békéscsabán, a Pongrácz utcában igazoltatták a rendőrök. A férfi annak ellenére vezetett autót, hogy a rendőrség 2016. november 28-áig eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai S. Imrét járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei Csabacsűdön elfogtak egy andocsi férfit, aki ellen a Balatonfüredi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 46 éves férfit előállítását követően a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

forrás: police.hu

FEL