Súlyos sérüléssel járó baleset Gyulán, szabálysértés Békéscsabán

2020. október 21. 14:11 | behir

Gyulán balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Gyulán, a Dob utcában október 20-án, 11 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A nő, aki olyan helyen ment át az úttesten, ahol nem volt gyalogos-átkelőhely, súlyosan megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság október 20-án, 12 óra 30 perc körül szabálysértési őrizetbe vett egy százhalombattai férfit, mert lopott egy boltból. Szeszesitalt akart fizetés nélkül elvinni, de az üzlet biztonsági őre tetten érte. A rendőrkapitányság munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Itthon

Továbbra is kiemelten fontos az immunerősítés!

Az ősztől tavaszig tartó időszak a légúti fertőzések tipikus időszaka. Ilyenkor különösen fontos a vitaminok pótlása, hiszen kevesebb zöldséghez, gyümölcshöz jutunk, kevesebb a napsütéses órák száma, ezért a természetes D-vitamin termelésünk is hiányos – mondta Galgóczi Ágnes, az NNK járványügyi osztályvezetője a hirado.hu-nak. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa a maszkhasználat és a védőoltások fontosságára hívta fel a figyelmet.
18:16
FEL