Sportpályáról, sörözőből és bölcsődéből is lopott a csabai férfi

2019. október 21. 16:25 | behir

Békéscsabán történt lopások elkövetésével gyanúsítható férfi ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésével gyanúsít egy békéscsabai férfit. A 33 éves M. József többek között sportpályáról, sörözőből, épülő házból, felújítás alatt álló irodaházból és bölcsődéből is lopott. A bűncselekményeket 2018-ban követte el – írja police.hu. A sportpályán az ott felújítást végző cég konténerét törte fel és szerszámokat vitt el.

A bölcsődéből, ahol szintén munkálatok zajlottak, fúrókalapácsot, csavarbehajtót, sarokcsiszolót, a felújítás alatt álló irodaházból pedig réz fűtéscsöveket lopott. A sörözőből egy televíziót vitt magával, amit az utcán elejtett és ott hagyott. Építkezésekre is bement és szerszámgépeket, fali kazánt tulajdonított el.

Egy intézmény kazánházának egyik ablakáról lefeszítette a rácsot, betörte az ablaküveget, majd az épületből szivattyút és vízvezeték szereléshez szükséges alkatrészeket lopott el. A férfinél a rendőrök a lopott dolgok egy részét megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosoknak.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a nyomozás iratait október 18-án továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

További programok »

Kék hírek

FEL