Sporthétfő a főtéren: Bemutatkozott az első hét egyesület

2019. június 18. 08:33 | Szendi Rita

Tíz héten át mintegy negyven egyesület mutatkozik be a Szent István téren. Békéscsaba önkormányzata idén ötödik alkalommal rendezi meg a Sporthétfő-programsorozatot.

 

 

Június 17-én hét egyesület sportolói mutatkozhattak be a főtéren. A kluboknak így lehetősége van bemutatkozni az érdeklődőknek, a főtérre látogatóknak pedig lehetősége van kipróbálni a különböző sportágakat. Ez alkalommal a Békéscsabai Darts Sportegyesület, a Békéscsabai József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület, Békéscsabai Belvárosi DSK kézilabda szakosztálya, Békéscsabai Előre NKSE, Békéscsabai Kosárlabda Klub, a Hato Judo és MMA Sportegyesület, valamint a Torna Club Békéscsaba tagjai mutatkozhattak be.

Bíró Csaba, a helyi közgyűlés Közművelődési, Ifjúsági, Oktatási és Sportbizottság elnöke a rendezvényen arról beszélt: az önkormányzat célja az, hogy minél több fiatal megismerkedhessen a békéscsabai sportklubokkal. Mint mondta: nagyon fontos az utánpótlás-nevelés, amihez az ilyen fajta rendezvények segítséget nyújtanak. Az elnök kiemelte: minden évben egyre nagyobb az érdeklődés a Sporthétfő-programsorozat iránt.

További programok »

FEL