Sokáig úgy tűnt, sikerülhet a bravúr..

2016. május 22. 09:12 | behir.hu

A Csabai Csirkefogók vízilabdázói a listavezető UVSE Continental együttesét fogadták hazai pályán. Az OB I/B felsőházi rájátszásának első helyezettje számított esélyesebbnek, de Kádár Jozsef mester csapata nem adta könnyen magát.
Jól kezdte a derbit a viharsarkiak együttes, aminek meg is lett az eredménye 3-1-es vezetés formájában. Időt kellett kérni a fővárosiak mesterének ahhoz, hogy felrázzs fiatal tehetséges játékosait, ami végül is sikerült többé-kevésbé, 4-4 volt az állás az eldől 8 perc után.
S második negyed sem hozott változást, a hazaiak nem hagyták magukat lerázni, s annak ellenére döntetlen volt a félidőben, hogy a vendégcsapat azért kapott támogatást a játékvezetők részéről is (7-7)..
A harmadik negyedben tovább nőtt a feszültség, az újpesti edzőnek a pálya szélén gyakorlatilag mindent szabad volt, míg a hazai tréner az első felhorkanására sárga lapot kapott. A Csirkefogók lépten-nyomon emberhátrányba került, ennek tükrében kész csoda volt, hogy Gál kapus megúszta kapott gól nélkül ezt az etapot. Igaz a másik oldalon sem zördült meg ez idő alatt a háló, maradt a 7-7.
A negyedik negyedben annál több gól esett, sajnos nem jó eloszlásban. Két csabai játékos idő előtt mehetett zuhanyzni, ezt már nem bírták el s remekúl küzdő hazaiak. 10-10-nél még "igazságos" volt az eredmény, és nem is volt sok idő hátra. Ezt követően azonban elég volt nehány figyelmetlenség és a zsinórban kapott három gól. 10-13 a vége, győzött a túlerő. Aki látta személyesen a meccset, igazolja: ez utóbbi kijelentés ezúttal szó szerint értendő..
 

FEL