Seregi Zoltán nőnap alkalmából köszöntött néhány bérletes színházrajongót

2021. március 7. 13:50 | behir.hu

Szív küldi szívnek szívesen – nem kell ahhoz alkalomra várni, hogy tudassuk szeretteinkkel: gondolunk rájuk. A Békéscsabai Jókai Színház honlapján egyre gyarapodó listából választhatják ki, milyen műsorszámmal örvendeztetnék meg családtagjaikat, ismerőseiket.

Örökérvényű klasszikusok – Arany, Radnóti, József Attila költeményei - szólalnak meg a csabai színészek hangján, és megzenésített versek, sanzonok és dalok is várják az érdeklődőket, amelyeket e-mail formájában eljuttathatnak azoknak, akiket kedves üzenettel szeretnének meglepni. Érdemes újra és újra visszatérni portálunkra, értékes produkciókat láthatnak!

A közönségünk legalább fele nő – hogy is maradhatott volna el a hölgyek köszöntése? Seregi Zoltán igazgató – megköszönve a bérletesek hűségét, akik a nehéz időkben is bizalmukról biztosították a színházat – néhány kisorsolt és természetesen előre értesített, bérlettel rendelkező hölgyet keresett fel az otthonában, hogy személyesen köszönje meg elkötelezettségüket. A Békéscsabai Jókai Színház társulata hálás azoknak a nézőinek, akik a veszélyhelyzet alatt is támogatják a teátrumot, és bérleteseit hamarosan egyedi ajánlatokkal, kedvezményekkel, exkluzív programajánlattal keresi meg.

A színház online elérhető előadásai közül továbbra is ajánlják a Hajnalban, délben, este és a Mario és a varázsló című műveket Földesi Ágnes Villő és Czitor Attila, valamint Gulyás Attila főszereplésével. Újonnan kerül színre március 12-én (pénteken) 20.00 órakor Rákosi Viktor klasszikusa, az Elnémult harangok, amelyet 2018 decemberétől láthattak a nézők ugyancsak Czitor Attila főszereplésével: a darab a múlt század eleji magyar-román együttélés feszültségét mutatja be, s rámutat a közösség éltető, megtartó erejére. 

A hónap második felében, március 26-án (pénteken) 20.00 órától láthatják online premieren Szente Béla Szárnyad árnyékában című drámáját, amely a megyeszékhely újratelelepítésének 300. évfordulójára készült, szerzője kifejezetten a Békéscsabai Jókai Színház számára írta, az ősbemutatót Seregi Zoltán, a teátrum direktora rendezte. A nagyszabású előadásban a társulat sok-sok művészét, a Balassi Táncegyüttes tagjait és színészhallgatóinkat is viszontláthatják. Mindkét darabra a színreviteltől egy hónapon át válthatnak jegyet.

Forrás: Békéscsabai Jókai Színház

További programok »

FEL