Semjén: a migránsok letelepítése visszafordíthatatlan következményekkel járhat

2018. március 20. 16:10 | Papp Ádám Sándor

Soha többet nem tudna megszabadulni az iszlám inváziótól Magyarország, ha lebontják a kerítést, hiszen a migránsok letelepítése visszafordíthatatlan következményekkel járhat – fogalmazott Magyarország miniszterelnök-helyettese hétfőn, újkígyósi fórumán. Dr. Semjén Zsolt emlékeztette a jelenlévőket a közelmúltban történt európai terrorcselekményekre is.

2010-ben Magyarország az államcsőd szélén állt, az infláció soha nem látott magasságba emelkedett és a munkanélküliek száma is óriási volt – emlékezett vissza Újkígyós polgármestere. Szebellédi Zoltán azt mondta: az elmúlt 8 évben több milliárd forint támogatás érkezett a településre a jelenlegi országgyűlési képviselő segítségével és bízik abban, hogy Herczeg Tamás is hasonló eredményekkel tud segíteni majd Újkígyósnak.

-Fejlődnek a települések, a legkisebbtől a legnagyobbig. Újkígyósra az elmúlt nyolc évben 2 – 2,5 milliárd forint értékű beruházás valósult meg vagy még jelenleg is folyamatban van. Ez köszönhető jelenlegi országgyűlési képviselőnknek, Vantara Gyulának és reméljük, hogy az utódja is, Herczeg Tamás is hasonló eredményeket tud majd elérni körzetében - fogalmazott Szebellédi Zoltán.

A Kereszténydemokrata Néppárt elnöke, valamint Magyarország miniszterelnök-helyettese azt mondta: "Ha most elrontjuk, soha többet nem fogunk tudni megszabadulni az iszlám inváziótól".

Dr. Semjén Zsolt hangsúlyozta: a kerítés lebontása, valamint a migránsok betelepítése egy egy olyan visszafordíthatatlan folyamat, amely nagyon súlyos következményekkel jár. A miniszterelnök-helyettes példaként Franciaországot, Németországot és Ausztriát említette. Mint mondta: a Nyugat-európai országok azt akarják, hogy Magyarország is váljon bevándorló országgá, azonban véleménye szerint az említett országok már elvesztették identitásukat, így az ő véleményük nem érdekes, azonban a magyarok még élhetnek magyar életet.

-Mindazok a javak, amiket közös erőfeszítéssel létrehoztunk és megtermeltünk semmit se érnek, hogyha az iszlám invázió elfoglalja. Az iskoláink, az utaink, minden amit létrehoztunk az önök háza, munkája, minden az semmivé foszlik a következő generáció alatt, hogyha nem az önök gyerekeié lesz, az önök unokáié lesz - hangoztatta Dr. Semjén Zsolt.

A miniszterelnök-helyettes hozzátette: a történelmi és a mai tapasztalat is azt mutatja, hogy az iszlám terjedésével párhuzamos társadalmak alakulnak ki. Hangsúlyozta ez fokozza a terrorfenyegetettséget és egyes országokban akár polgárháborút is generálhat.

 

 

További programok »

Itthon

Diáksport napon mérték össze erejüket a Vízműben a sulisok

A Békéscsabai Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium Jókai Mór Kollégiuma szervezett diáksport napot csütörtökön délután. A délután 15 órakor kezdődő versenyen részt vesznek a BSZC-hez tartozó összes kollégium versenyző diákjai, akik öt számban, köztük lövészetben, dartsban, tollaslabdában és szkanderben mérték össze erejüket. 
2022. szeptember 29. 16:40
FEL