Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől

2016. július 28. 06:19 | Fekete Kata

Az édesanya a gyermekeivel hetek óta külön él Hajdú Pétertől, aki bocsánatért esedezik, de egyelőre hiába.

Szinte hihetetlen, de tényleg széthullani látszik a Hajdú család, nyolc év házasság után komoly mélypontra jutottak, a válást fontolgatják - írja a Bors.
- Feltűnően sok holmit pakolt ki a lakásból Hajdú Péter felesége - mesélte a lapnak a házaspár egyik ismerőse, aki azt mondja: amíg a férj július első napjaiban a Balaton Soundon mulatott, addig Sarka Kata kipakolta a gyönyörű családi házuk nagy részét. - Olyan sok cucca volt, hogy egy hatalmas teherautóval vitték el - tette hozzá az informátor.

- Nem szeretnék erről nyilatkozni - válaszolta letörten a kétgyermekes édesanya a Bors kérdésére, aki nem cáfolta a lap értesüléseit, de nem kívánt a részletekről beszélni.

Bár a Hajdú házaspár aktív közösségi életet él lakhelyükön, ez egyszer nagyon úgy tűnik, a négy fal között intézték az éle­tüket.

Borsnak sikerült megszólaltatnia egy másik informátort is az ügyben, aki azt mondja, nem véletlenül fogyott le Hajdú Péter.

- Legalább húsz éve küzd a túlsúlyával, eddig számtalan eredménytelen diétán van túl - mondja az ismerős. - Most viszont több mint tíz kilótól szabadult meg, ami nem véletlen, egyrészt a kitartásának köszönhető, másrészt valami változás állt be az életében. Úgy tűnik, őt jobban megviseli a válság, mint Katát - meséli, majd hozzáteszi: - Ha Hajdún múlik, akkor nem mennek szét, nem ő forszírozza a válást, ez biztos.

Hajdú Péter megerősítette a Facebook oldalán, hogy a hír igaz.

- A hír igaz, válságban a házasságom! Megkérem a kollégákat és az újságírókat, hogy tartsák tiszteletben, hogy nem akarok róla beszélni. Volt idő, amikor örömmel osztottam meg életem boldog vagy kevésbé boldog pillanatait. Most viszont más a helyzet! Életem ezen szakaszát egyedül illetve a feleségemmel kell megoldanunk, nincs szükségünk sem a sajtóra sem ellendrukkerekre. Köszönöm megértéseteket! - írta a műsorvezető.

FEL