Röplabda: Visszatér a BRSE a MEVZA-sorozatba

2022. június 24. 11:29 | behir.hu

A csabai klub vezetése hosszas egyeztetés után, számos körülményt mérlegelve úgy döntött, hogy a csapat ismét rajthoz áll a Közép-európai Liga küzdelemsorozatában – jelentette be az egyesület közösségi oldalán.

A BRSE, mint a kiírás kétszeres győztese a 2018/2019-es szezonban lépett pályára utoljára a régió legjobb csapatait tömörítő versengésben, amikor a Final Four rendezési jogát illetően kialakult méltatlan helyzet miatt jelezte, hogy amíg az osztrák illetőségű vezetés regnál, addig nem kíván szerepelni a sorozatban.

Idén tavasszal az Európai Röplabda Szövetség is a reformok mellett foglalt állást, melynek köszönhetően megújult a menedzsment és a csabai klub is megkapta azon garanciákat, amelyeket előzetesen kért, így az egyesület vezetése vállalta, hogy előteremti az induláshoz szükséges forrásokat.

A 2022/2023-as kiírás talán minden idők egyik legerősebb MEVZA sorozatának ígérkezik, hiszen a szlovén, horvát és osztrák élcsapatok mellett az ukrán és az izraeli bajnok is rajthoz áll majd.

 

További programok »

FEL