Röplabda: Tanulságos torna után Lengyelországban folytatja a BRSE

Negyedik helyen végzett a BRSE együttese a számos tanulsággal szolgáló temesvári tornán. Hétvégén jön az újabb teszt, Lengyelországban már teljes kerettel méreti meg magát a magyar bajnok – számolt be a klub hivatalos oldalán.

Győzelem nélkül a 4. helyen zárta a Cupa BMW Banat Car elnevezésű nemzetközi felkészülési tornát a zömmel fiatalokkal rajthoz álló BRSE. A csapatot vezető Leiszt Máté az esemény előtt hangsúlyozta, ez esetben az eredmény másodlagos, a lényeg, hogy az eddig kevesebb nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékosok is pályára léphessenek nívós gárdák ellen.

A jelentősen megerősített temesvári együttes és a Bajnokok Ligájában kiemelt Alba Blaj ellen ugyan számos biztató momentum volt, de a rutintalan csapatnak nagy falat volt még mindez. A Kolozsvár elleni ütközetben, bár volt győzelmi esély, de végül a szűk merítési lehetőség miatt a fáradtság diadalmaskodott. Összességében hasznos és tanulságos volt a túra, minden klub kiemelte a profi rendezést és a remek körülményeket.

Csütörtökön ismét útra kelnek Molcsányi Ritáék, hiszen péntektől Lengyelországban lép pályára a magyar bajnoki címvédő, immár az argentin válogatott Lucia Fresco kivételével, teljes kerettel. A helyszín Dabrowa Gornicza, ahol a házigazdákon kívül egy izraeli és egy cseh csapat ellen lép pályára az immár Alberto Salomoni vezette csapat.

Megosztás:

Címke: , ,