Röplabda: Harmadik helyen zárt a BRSE

Vasárnap kora délután rendezték a nemzetközi felkészülési torna utolsó mérkőzését, ahol a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE a házigazda MKS Dabrowa Gornicza ellen lépett pályára és 3-1-es vereséget szenvedett – számolt be a csabai klub a legnépszerűbb közösségi oldalon.

A tavaly a Bajnokok Ligájában is szereplő lengyel együttes korábban mindkét mérkőzését megnyerte, míg Alberto Salomoni csapata egy vereséggel és egy győzelemmel érkezett. A mérkőzés folyamán is a kettősség jellemezte a magyar bajnoki címvédőt, remek megoldások és érthetetlen hibák egyaránt felfedezhetőek voltak játékban. A csabaiak 0-2 után ugyan szépítettek, de a negyedik szettben megint a lengyelek domináltak, így 3-1-re nyertek. Összességében egy erős tornán, hasznos erőfelmérőn vett részt a BRSE. A torna legjobb liberójának Szpin Renátát választották, míg Lucija Mlinar helyet kapott az All Star csapatban.

Alberto Salomoni együttese folytatja a felkészülést ezen a héten, hiszen nincs sok idő a szombati Gödöllő elleni bajnoki rajtig.

 

Megosztás:

Címke: , , ,