Röplabda: Pénteken az MTK ellen kezdi a szezont a BRSE

2021. október 14. 17:05 | Papp Ádám Sándor

Hazai pályán kezdi meg a 2021/22-es röplabda szezont pénteken a Swietelsky-Békéscsaba. A csabai röplabdás lányok az Extraliga nyitófordulójában az MTK Budapest együttesét fogadják.

Több, mint másfél évet követően ismét nézők előtt játszhat tétmérkőzést az ötszörös magyar bajnok Swietelsky-Békéscsaba. A viharsarki együttes augusztus elején kezdte meg felkészülését a 2021/22-es szezonra, a csabai lányok több alkalommal játszottak edzőmérkőzést hazai élcsapatok és nemzetközi ellenfelek ellen.

– Nagyon hosszú felkészülés áll mögöttünk. Úgy gondolom, hogy teljes mértékben felkészültünk. Természetesen a győzelem a cél és szeretnénk megmutatni a szurkolóknak, hogy milyen csapat jött össze erre az évre és jól játszani – emelte ki Glemboczki Zóra.

A csapat vezetőedzője kiemelte: a szezonnyitó mérkőzésen az a céljuk, hogy fegyelmezettek legyenek mind védekezésben, mind támadásban, valamint bemutassák a csapat mentális erejét.

– Elsősorban agresszivitást várok a csapattól, és azt, hogy lendületes, jó röplabdával tudjunk előrukkolni a szurkolóinknak, amit megérdemelnek és talán vártak a Vasas ellen is. Minden kezdet nehéz, de célunk a győzelem és a közönségszórakoztató játék – hangsúlyozta Tóth Gábor.

A Swietelsky-Békéscsaba – MTK Budapest Extraliga-mérkőzés pénteken 18 órától kezdődik a városi sportcsarnokban. A találkozót élőben közvetítjük a behir facebook oldalán.

 

További programok »

FEL