Röplabda: Nyíregyházán folytatja a BRSE

2020. október 19. 11:34 | behir

A csabai együttes ismét kezdeményezte a pályaválasztói jog felcserélését.

Posztjukban a következőt írták:
 
"Több alkalommal kommunikáltunk róla, hogy a városi sportcsarnok felújítására vonatkozó Sportok Háza projekt, az előzetes tervekkel ellentétben nem zárult le október elején, így a sportegyesületeknek még mindig várniuk kell, hogy birtokba vehessék a létesítményt.
 
Ennek okán felnőtt csapatunk az Extraliga első 3 fordulójában idegenben volt kénytelen pályára lépni. Eldőlt, hogy nem lesz másként a 4. körben sem, immár hivatalos, hogy a Fatum Nyíregyháza elleni találkozó pályaválasztói jogát is felcseréltük.
 
Az eredetileg a megújult Békéscsabai Városi Sportcsarnokba tervezett mérkőzés helyszíne, előbb átkerült a Békéscsabai Röplabda Akadémiára, azonban olyan szintű érdeklődés mutatkozott a találkozó megtekintésére, amit ez a létesítmény nem tud az elvárt szinten kielégíteni, zárt kapuk mögött pedig nem kívántuk megrendezni az összecsapást, hiszen valljuk, hogy a játék a közönségért van.
 
A két klub vezetése a röplabda kedvelők érdekeit előtérbe helyezve, megállapodott a cserében, így a mérkőzést a pályaválasztói jogot felcserélve Nyíregyházán, rangadóhoz méltóan, szurkolók előtt játsszák le a csapatok. A cserét a Magyar Röplabda Szövetség Versenybizottsága is jóváhagyta.
 
Mérkőzés: FATUM Nyíregyháza - Swietelsky - Békéscsabai Röplabda SE (Extraliga - 4. forduló)
Időpont: 2020. október 24. (szombat) - 19:00 óra
Helyszín: Continental Aréna - Nyíregyháza
 
A mérkőzéssel kapcsolatos további információkról (előírások, belépőjegyek) tájékoztatni fogjuk szimpatizánsainkat."
 
Forrás: brse.hu

További programok »

FEL