Röplabda: Nikoleta Perovic a BRSE legújabb szerzeménye

2018. augusztus 23. 10:53 | behir

Montenegrói válogatott átlóval erősített az ötszörös magyar bajnok Békéscsabai Röplabda SE.

A 23 éves játékos a szezon végéig tartó szerződést írt alá - számolt be a csabai klub közösségi oldalán tett közleményében. A 186 centiméter magas sportoló, fiatal kora ellenére jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, hiszen amellett, hogy hazája nemzeti csapatának meghatározó játékosa, a román Bacau, valamint az Allianz MTV Stuttgart színeiben is szerepelt az európai kupaporondon.

A BRSE vezetésének és szakmai stábjának látókörébe egyébként a német bajnoki döntőben nyújtott teljesítménye után került a játékos, azóta zajlott további feltérképezése.

- Örömmel írtam alá szerződésemet Békéscsabára, hiszen rengeteg jót hallottam a klubról, melynek céljai megegyeznek az én elképzeléseimmel. Nem titkolt szándékom, hogy nemzetközi szinten is meghatározó játékos legyek, ehhez olyan csapatban kell játszanom, ahol adottak a körülmények, magas szintű szakmai munka folyik - nyilatkozta Nikoleta Perovic, aki szeptember elején csatlakozik a kerethez.

Baran Ádám a klub elnöke elmondta, hogy a játékos leigazolásában fontos szerepe volt annak, hogy Ksenija Ivanovic szakmailag és emberileg is jó véleménnyel volt róla.

- Nikoleta egy fiatal, tehetséges, jó adottságokkal rendelkező játékos, aki beleillik koncepciónkba. Többször láttuk személyesen, a szakmai stáb alaposan kielemezte, bízunk benne, hogy a csapat egyik erőssége lesz. Ezzel összeállt a 14 fős keretünk, azonban aki végigkövette a klub elmúlt nyolc évét, láthatta, hogy szinte minden szezon közben aktívak voltunk a piacon, így nem zárom ki, hogy idén is lesz még játékosmozgás. A klub komoly elismertségnek örvend, az előző hónapokban Európa meghatározó klubjaival tárgyaltunk együttműködési megállapodásokról, a felnőtt csapat és az utánpótlás tekintetében, a kontinensen jól ismert játékosok jelentkeznek be vagy ajánlják őket menedzserek, akik közül nem kizárt, hogy néhányan fel tűnnek majd a BRSE edzésein a következő hetekben, hónapokban - fogalmazott Baran Ádám.

 

További programok »

Sport

Újabb fiatal tehetség a csabai röplabdások keretében

Újabb fiatal játékos szerződtetését jelentette be a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület. A békéscsabai születésű, saját nevelésű Szűcs Gréta az elmúlt szezonban az U18-as csapat egyik húzóembereként ünnepelhetett bajnoki címet hazai közönség előtt.
19:39
FEL