Röplabda: a BRSE kaposvári tornán tesztel szeptemberben

2020. augusztus 11. 14:20 | behir

A női röplabda szerelmesei számára igazi csemege lehet az a felkészülési torna, amelyet szeptember 17. és 19. között rendeznek a Kaposvár Arénában.

A háromnapos viadalon pályára lép majd a Vasas Óbuda 2019-es Bajnokok Ligája-főtáblás és 2020-as Magyar Kupa-győztes együttese, a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE korábbi ötszörös bajnok és CEV-kupa elődöntős csapata, valamint a házigazda 1. MCM-Diamant Kaposvár szépen formálódó alakulata. 

A kaposvári lányok a bajnokság kényszerű befejezésekor négypontos előnnyel vezették az Extraliga tabelláját, a Vasas és a BRSE pedig szintén a legfényesebb éremért harcolt volna a rájátszásban, így túlzás nélkül állíthatjuk, hogy hazai top-csapatok csatáját láthatja majd a közönség a somogyi megyeszékhelyen. A nyári szünetben mindhárom együttes jól erősített, és komoly célokat fogalmazott meg a hazai sorozatokkal, illetve a nemzetközi poronddal kapcsolatban. Az október elsején kezdődő pontvadászat előtt minden bizonnyal remek erőfelmérő lesz majd ez a torna.
 
A felkészülési torna tervezett programja:
Szeptember 17. csütörtök 18.00 1. MCM-Diamant Kaposvár – Vasas Óbuda
Szeptember 18. péntek 15.00 Vasas Óbuda – Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE
Szeptember 19. szombat 16.00 Swietelsky Békéscsabai Röplabda SE – 1. MCM-Diamant Kaposvár
 
Forrás: Magyar Röplabda Szövetség

További programok »

Sport

Röplabda: felkészülési tornán tesztel a BRSE

Felkészülési tornán vesz részt hétvégén a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda Sportegyesület felnőtt csapata Kaposváron. A csabai lányok a házigazda mellett a címvédő Vasas Óbuda együttese ellen tesztelhetnek a bajnoki szezon kezdete előtt.
2020. szeptember 17. 15:27
FEL