Róma után Sierra Nevada

Edzőtáborban Bohus Richárd.

A három napos római verseny után új kihívások előtt a csabaiak olimpikonja, Bohus Richárd.

A Békéscsabai Előre Úszó Klub kiválósága egy bonzéremmel távozott egy rangos nemzetközi Rómából, 100 méteres hátúszásban viszont nem sikerült elérni az olimpiai szintet.

– Összességében kicsit csalódottak vagyunk, de mindketten úgy érezzük nincs nagy gond. Ahogy rakjuk össze a részleteket azt érezzük, hogy pont a pihenés legrosszabb időszakába estünk bele. Magáról a versenyről annyit, nagyon színvonalasan rendezték meg. Nagy élmény, hogy a délutáni döntők után rengeteg néző, szurkoló várt a kijáratnál. Nálunk ugye ez nem jellemző. Fantasztikusan szeretik, érezhetően rajonganak az úszóikért, de nagyon korrekten megtapsoltak minden hírességet, dobogóst. Nagyon jó érzés volt, hogy az uszoda mindkét oldalán elhelyezkedő nagy tribün megtelt nézőkkel és láthatóan nagyon jól érezték magukat – összegezte Szarvas János a három római napot.

A csabai versenyző és edzője a versenyt követően repülőre ült, majd már meg is érkezett a spanyolországi Sierra Nevadába, ahol három hetet töltenek magaslati edzőtáborban.

Forrás: Békéscsabai Előre Úszó Klub

Megosztás:

Címke: ,