Reviczkyvel a natúrparkokban - forgatás a Körösök Völgyében - galériával

2021. augusztus 7. 13:18 | Csiffáry Zsuzsanna

Akik a Széchenyi ligetben jártak szombaton, televíziós stábbal, valamint Reviczky Gábor színművésszel és Pócsi Gabriellával, a Körösök Völgye Natúrpark munkaszervezet vezetőjével is találkozhattak. A látogatás apropója a Duna TV-re készülő Reviczkyvel a natúrparkokban című sorozat egyik epizódjának forgatása, ezúttal itt Békéscsabán. Mindemellett a Ligeti Vásár biztosított látnivalót az érdeklődőknek.

Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a Körösök Völgye Natúrpark Egyesületnél járt szombaton a Duna TV stábjával. A Magyar Natúrpark Szövetség és a Magyar Vidéki Hálózat támogatásával nyílt lehetőség arra, hogy a pár éve a Duna TV-n látható Reviczkyvel az erdőben című műsorhoz hasonlóan a Reviczkyvel a natúrparkokban című sorozat is elkészüljön. 

Délelőtt már a Kettős-Körösön Pócsi Gabriella, a Körösök Völgye Natúrpark munkaszervezet vezetője mutatta be a vidék természeti értékeit a színművésznek. 

– Remekül éreztem magam ezen az úton, hiszen nekem szenvedélyem a horgászat, és hogyha én a vízen lehetek, akkor vagyok csak igazán elememben. Ma szeretnénk körbejárni ezt a natúrparkot. Minden magarországi ilyen jellegű helyet megnézünk, és ide Békéscsabára is visszatérünk majd, mert annyi a látnivaló, hogy ezt meg kell mutatni – mondta el Reviczky Gábor. 

Magyarországon 16 natúrpark működik jelenleg, közülük a Körösök Völgye Natúrpark a legnagyobb területű.

– Jelenleg az első hat rész készül el, amelyre nagyon büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk. A program célja az, hogy a békéscsabai natúrparki tevékenységeket, mint például a környezeti nevelést, a helyi termékek népszerűsítését és az aktív turizmust bemutassák – fogalmazott Pócsi Gabriella, a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület munkaszervezet vezetője. 

Galéria

További programok »

Itthon

FEL