Címke: aktív turizmus

2024. április 11.
2024. január 2.

Kerékpáros jövőkép: Eredményes évet zárt a békéscsabai turisztikai szektor

Eredményes évet zárt a békéscsabai turizmus, mely az elmúlt időszakban végrehajtott fejlesztéseknek is köszönhető, ilyen volt például a Wenckheim-kerékpárút megépítése. A város egyre inkább az aktív turizmus irányába mozdul el, ezen belül is a kerékpáros turizmus az, ami kitörési pontot jelent a vármegyeszékhely számára, de a Munkácsy Negyed révén a kulturális látnivalók szintén vonzzák a látogatókat.
2024. január 2. 08:28 | Vincze Attila
Tovább olvasom
2023. május 26.

Térségi Aktív Konferenciát rendeztek Békéscsabán

Második alkalommal rendezik meg a hétvégén a Háromváros Kerékpáros Fesztivált, melynek részeként Térségi Aktív Konferenciát tartottak pénteken a Csabagyöngye Kulturális Központban. Az esemény fókuszában a térségben elérhető aktív turisztikai lehetőségek, fejlesztési irányok, tervek és elképzelések voltak.
2023. május 26. 14:05 | Vincze Attila
Tovább olvasom
2022. augusztus 13.
2022. május 24.
2021. augusztus 7.

Reviczkyvel a natúrparkokban - forgatás a Körösök Völgyében - galériával

Akik a Széchenyi ligetben jártak szombaton, televíziós stábbal, valamint Reviczky Gábor színművésszel és Pócsi Gabriellával, a Körösök Völgye Natúrpark munkaszervezet vezetőjével is találkozhattak. A látogatás apropója a Duna TV-re készülő Reviczkyvel a natúrparkokban című sorozat egyik epizódjának forgatása, ezúttal itt Békéscsabán. Mindemellett a Ligeti Vásár biztosított látnivalót az érdeklődőknek.
2021. augusztus 7. 13:18 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
FEL