Rendőrnapot tartanak csütörtökön Békéscsaba főterén

2019. április 22. 15:43 | behir

Rendőrségi járművek bemutatójával, érdekességekkel, játékos feladatokkal, tanácsadással vár mindenkit április 25-én a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendezvényen a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat és a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai is részt vesznek.

Április 24-e, Szent György nap a Rendőrség Napja. Ebből az alkalomból a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. április 25-én, csütörtökön 10 és 13 óra között bemutatókkal várja az érdeklődőket Békéscsabán, a Szent István téren. Meg lehet tekintetni a rendőrség járműveit, a rendőrök felszerelését, szolgálati fegyvereit. A rendészeti és bűnügyi szolgálatnál dolgozó rendőrök bemutatják az eszközeiket, válaszolnak a munkájuk iránt érdeklődők kérdéseire. A bűnmegelőzési, illetve a baleset-megelőzési szakemberek tanácsadással és a gyermekeknek játékos programokkal, vetélkedőkkel készülnek.

A rendezvényen a rendőrség mellett bemutatót tart a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a mentőszolgálat, és a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet egyik járművét is meg lehet majd tekinteni.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság óvodás csoportokat, iskolai osztályokat és a rendőrség, a rendvédelem iránt érdeklődőket is vár a Rendőrség Napjára. 

 

Forrás: police.hu

FEL