Rég történt ennyi baleset egy nap alatt a békési utakon

2023. május 9. 11:04 | behir.hu

Békésen, Csabacsűd külterületén és Méhkeréken történt baleset a hét első napján, mindeközben Lőkösházán és Vésztőn elfogás miatt intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség tájékoztatása szerint Békésen, a Kinizsi utcában május 8-án, 11 óra 40 perc körül egy személyautó vezetője nem tartott megfelelő oldaltávolságot és elütött egy út szélén álló férfit, aki gallyazási munkálatokat végzett. A férfi könnyebben megsérült.

Csabacsűd külterületén, a 44-es számú főúton, egy személygépkocsi letért az útról, fának ütközött, végül a kerékpárúton állt meg. Az autót vezető férfi súlyos sérülést szenvedett.

Méhkeréken, a Rákóczi utcában 16 óra 10 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi balra akart fordult, de nem vette észre, hogy egy személyautó már megkezdte az előzését. Összeütköztek, a kerékpáros férfi pedig elesett és súlyos sérülést, csonttörtént szenvedett.

A Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség rendőrei május 9-én, éjfél után pár perccel Lőkösházán elfogtak egy román állampolgárságú férfit, aki ellen a román és a holland hatóságok is elfogatóparancsot adtak ki közrend elleni bűncselekmények elkövetése miatt. A férfit a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. május 9-én elfogtak és előállítottak egy vésztői férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék csalás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A 47 éves férfi őrizetbe került.

További programok »

FEL