Hat helyszínen lesznek programok Békéscsabán augusztus 20-án

2020. augusztus 17. 18:16 | Csiffáry Zsuzsanna

Nem maradnak program nélkül a békéscsabaiak augusztus 20-án, az érdeklődők több helyszín közül választhatnak majd – jelentette be Szente Béla, a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatója, hétfőn. A szervezők célja, hogy mindenki találjon magának megfelelő programot, miközben betartják a tömegrendezvényeket érintő létszámkorlátozásokat.

Békéscsaba nem maradhat program nélkül - fogalmazott Szente Béla, a Csabagyöngye igazgatója a központ teraszán, hétfő délután. Az augusztus 20-ai programokról szóló sajtótájékoztatón kiemelte: nagyon szigorúan odafigyeltek arra, hogy ezen a napon egyszerre több helyszín közül tudjanak választani az érdeklődők, elkerülve így a zsúfolt tömeget.

„Minden, ami a nyárba belefér” elv jellemzi a Csabagyöngye nyári programsorozatát. Az augusztus 20-ai ünnepséget leszámítva 51 program, koncert zajlott le, illetve vár még az érdeklődőkre, amelyeket az intézmény munkatársai a Csabagyöngye stégjén szerveztek meg - nyilatkozta Varga Tamás alpolgármester. 

A nyár hátralévő részében folytatják az eddigi programot, keddenként a gyerekprogramokra, szerdánként a klasszikus művészetekre, csütörtökön a stég mozira, pénteken-szombaton a könnyűzenei koncertekre lehet számítani - mondta el Forczek Győző, a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatóhelyettese. 

A szervezők hat helyszínen készülnek augusztus 20-ai rendezvényekkel, koncertekkel. Az érdeklődők a Széchenyi Ligetben, a Meseházban, a kulturális központ stégjén, a Jaminai Közösségi Házban, a Lencsési Általános Iskolában és az Ibsen udvarban kapcsolódhatnak be a programokba.

A részletes programok ide kattintva találják meg.

 

Galéria

 

 

További programok »

FEL