Profi technikai háttérrel online előadások közvetítésében segít a BMC

2021. március 27. 09:52 | Mikóczy Erika

A Békés megyei vállalkozások, cégek, egyesületek, civil szervezetek is szinte folyamatosan pályáznak tevékenységük fejlesztése, bővítése érdekében. Ehhez rendszerint hozzátartozik, hogy kisebb-nagyobb előadásokat, konferenciákat szerveznek – illetve szerveznének online, ha ehhez minden adott lenne. A Békéscsabai Médiacentrum (BMC) profi technikai háttérrel most ez utóbbiban segít.

– Vannak olyan cégek, egyesületek, szervezetek, amelyek azért nem tudnak befejezni egy-egy projektet, mert például hátra van még egy konferencia, vagy akár a projektzáró. Személyes jelenléttel a pandémia miatt ezek jelenleg nem megszervezhetők, a feltételek pedig nem mindenhol adottak ahhoz, hogy a digitális térben jól kivitelezhető és dokumentálható legyen egy-egy ilyen rendezvény. A Békéscsabai Médiacentrum profi technikai hátterével most ebben igyekszik segíteni – fogalmazott Diós Zsolt, ügyvezető.

Bucsai Ákos, a médiacentrum műszaki vezetője elmondta, hogy legutóbb például Szicsek Margit főiskolai docens, tanácsadó szakpszichológus online előadása zajlott az Egyensúly AE Egyesület és a Békéscsabai Városfejlesztési Kft. szervezésében a BMC technikai hátterével. Szicsek Margit a médiacentrum tárgyalójában tartott előadást, korábbi regisztrációjuk után ehhez kaptak egy linket az érdeklődők, akik élőben, online formában, professzionális minőségben követhettek a programot. A rendezvénynek a projektben történő leigazoláshoz a megfelelő dokumentálás – képernyőfotó a résztvevőkről, azok listájáról, a teljes rendezvény rögzítése, a résztvevők számára elérhetővé tétele – is megtörtént.

A rendezvény dokumentálásában is segít a BMC (fotó: behir.hu)

 

A Békéscsabai Médiacentrum felhívja a vállalkozások, egyesületek, civil szervezetek figyelmét arra, hogy konferenciák, előadások, megbeszélések, projektzárók online lebonyolításához szívesen nyújt technikai segítséget. Ilyen irányú igényüket kérjük, jelezzék az info@bmc.media.hu címen, vagy keressenek bennünket a 66/740-700-as telefonszámon. Ezt követően munkatársunkkal egyeztetni tudnak a részleteket illetően.

További programok »

FEL