Pro Sanitate-díjat kapott dr. Ferenczi Attila

Az egészségügyi ellátás érdekében kifejtett kiemelkedő szakmai és közszolgálati tevékenységért Pro Sanitate-díjjal ismerték el dr. Ferenczi Attila háziorvosnak, Békéscsaba tanácsnokának munkáját. Az elismerést március 14-én vette át.

 

– Minden díj, minden elismerés jólesik annak, aki kapja. Ahogy olvastam a díj indoklását, én magam is meglepődtem, hogy mi mindent vittem véghez az elmúlt 25 évben Békéscsabán. Ettől függetlenül nem érzem ezt kiemelkedő munkának. Jólesik az elismerés, talán abba az irányba ösztönöz, hogy még többet dolgozzak, és még humánusabban tevékenykedjek az emberekért, a környezetvédelemért, az egészségért – fogalmazott dr. Ferenczi Attila, aki köszönetet mondott a felterjesztésért dr. Kerekes Attilának.

Dr. Ferenczi Attila hozzátette: jólesik néha megállni egy percre, és átgondolni, hogy mit tettünk eddig, mi az, ami még ránk vár és mi az, amit nagyon szeretnénk. Mint mondta, az elismerés egy jó alkalom arra, hogy egy pillanatra visszatekintsünk, örüljünk a munkánk eredményének, aztán persze menni kell tovább.

Megosztás:

Címke: , , ,