Parkolóhelyeket alakítanak ki a Vandháti úton, az Esély Pedagógiai Központnál

2024. február 19. 13:51 | behir.hu

A Békéscsaba Esély Pedagógiai Központ (Vandháti út 3.) előtti területen, párhuzamos kialakítású személygépjármű várakozóhely létesítésül, erről az alábbiakban a Békéscsabai Városfejlesztési Kft. tájékoztatóját olvashatják.

A Békéscsaba Esély Pedagógiai Központ (Vandháti út 3.) előtti területen párhuzamos kialakítású személygépjármű várakozóhely építési munkái előreláthatóan 2024. március elején megkezdődnek és előreláthatólag 30 napot vesznek igénybe.

A meglévő kijelölt gyalogosátkelőhely előtt 5,0 m távolságra 1 db mozgáskorlátozott parkoló kerül elhelyezésre, a meglévő járdaburkolatot akadálymentesített módon rámpával összekötve. A gyalogátkelőhely után 10 db parkolóhely kerül kialakításra, 2 db parkolóhelyenként 2,0 m távolságú osztásközzel a gyalogos megközelítés érdekében.

A munkákat végző nyertes kivitelezővel a szerződéskötés megtörtént. A kivitelezés menetéről, parkolók építéséről, a forgalom korlátozásáról, a forgalmi rend változásairól a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. mint Megrendelő folyamatosan tájékoztatni fogja a nyomtatott és elektronikus sajtó felületein a Tisztelt Lakosságot.

Az építéssel érintett területeken a munkagépek jelenlétére, a közúti forgalomban az építési anyagok beszállítása miatt a tehergépjármű forgalom megnövekedésére számítani kell.

A fejlesztéssel érintett útvonalon a megvalósítás előrehaladásának megfelelően szakaszosan számítani kell forgalomkorlátozásra.

Kérjük az arra közlekedők türelmét, megértését, a kihelyezett közlekedési táblák jelzései szerint szíveskedjenek közlekedni.

A beruházási projekttel kapcsolatos bejelentések, kérdések, észrevételek e-mailben a bcsvarosfejlesztes@bcsvarosfejlesztes.hu címre, illetve postai úton a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Szent István tér 10. sz. 1. emelet 4. sz. iroda címre küldhetők. (Kérjük, hogy a levélben tett bejelentés esetén ne maradjon el az értesítési cím pontos megjelölése.)

További programok »

FEL