Orosházi kick-box érmek a BestFighteren

2019. június 19. 15:36 | behir

A hétvégén rendezték meg Európa egyik legnagyobb hagyományokra visszatekintő kick-box versenyét, a „BestFighter” olasz kick-box világkupát Riminiben, ahol 42 ország versenyzői közel 2800 nevezést adtak le. Az orosházi Contact K.T.H.E. kick-light félerejű küzdelmi kategóriában és formagyakorlatban képviselte hazánkat.

A versenyen a világszínvonalú versenyzőket felsorakoztató oroszok és olaszok is összecsaptak, magasra téve a színvonalat, s természetesen a tengeren túlról is érkeztek versenyzők.

Az orosháziak közül Szabó Gergely cadet 1 korú versenyző -35 kg kick-light, küzdelmi kategóriában 2. helyezést ért el és közönségsikert aratott mérkőzésével. A szintén cadet 1 korú Csuka Eszter -40 kg kick-light kategóriában bronzérmet szerzett. A felnőtt versenyzők közül Deli Roland és Friedl Flórián a +78 kg–os kategória combrúgásos csapatbajnokságán a dobogó 3. fokára állhatott.

Formagyakorlatban 8-11 fős mezőnyök indultak ategóriánként. Nagy meglepetésként Annus Marcell cadet 1 zenés pusztakezes formagyakorlatban 3. helyezéssel zárt. Ez kiemelkedő teljesítmény, tekintve, hogy ő még gyerek korosztályú. Brebovszky Zoltán junior korosztályban, Triking (formagyakorlat akrobatika) kategóriában szintén egy 3. helyet zsebelt be, olyan ellenfelekkel szembenézve, mint Chizhov Egor és Boscolo Edoardo. Végül példamutatásként edzőjük, s egyben a magyar kick-box formagyakorlat felelőse,  Puravecz Péter felnőtt kreatív fegyveres formagyakorlatban 3. helyezéssel zárt.
Az orosházi Contact SE eredményei tehát 1 ezüst, 5 bronz érem, s mellé az a helytállás, ami egyre jobban jellemzi ezt a klubot.

További programok »

FEL