Őrizetbe vételek és elfogások

Négy embert fogtak el és közülük hármat őrizetbe is vettek Békés megyében a rendőrök.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2017. július 4-én bűnügyi őrizetbe vett egy sarkadi nőt, aki a gyanú szerint 2017. június 30-án alvó ismerősétől elvette a pénztárcáját. A 29 éves nőt, aki ellen kifosztás bűntett miatt indult büntetőeljárás, a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei fogták el Sarkadon.

Orosházán, a Szabadság téren 2017. július 4-én egy férfi kiabált és kötekedett a járókelőkkel. A 49 éves orosházi férfit az Orosházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2017. július 4-én elfogtak egy férfit, akit lopás vétség elkövetése miatt köröztek. A 31 éves gyulai T. Attila a gyanú szerint korábban egy tanya udvaráról elvitt egy kerékpárt. A férfit a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2017. július 4-én elfogtak egy csanádapácai férfit, akinek a Battonyai Járásbíróság az önbíráskodás miatt folyamatban lévő büntetőügye bírósági tárgyalásáig tartó őrizetét rendelte el.

 Forrás: police.hu
Megosztás:

Címke: , , ,