Baleset Lőkösháza külterületén és őrizetbe vétel Békéscsabán

2017. december 25. 13:26 | behir

Lőkösháza külterületén egy tehergépkocsi letért az útról. A Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, aki társával az egyik békéscsabai áruházból ellopott két mobiltelefont – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lőkösháza külterületén, december 24-én, 6 óra 15 perckor egy tehergépkocsi letért az útról, kidöntött egy villanyoszlopot, majd az út melletti szántóföldön állt meg. A balesetben a jármű vezetője könnyebben megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság december 24-én őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A 25 éves Sz. Bence társával az egyik békéscsabai áruházból ellopott két mobiltelefont úgy, hogy összetörték a készülékekre rátett áruvédelmi eszközöket, majd mindketten távoztak az üzletből. Egyiküket a biztonsági őr a bolt közelében feltartóztatta, de Sz. Bence, aki ellen több büntetőeljárás van már folyamatban, el tudott menekülni.

A rendőrök elfogták és a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt újabb eljárást indított ellene.

 

További programok »

FEL