Baleset Sarkadon, garázdaság Eleken, elfogás Csorváson és Orosházán

2018. április 15. 12:34 | behir

Sarkadon, a Bánát utca és a Hunyadi utca kereszteződésében, 2018. április 14-én, 10 óra körül összeütközött két kerékpáros, akik közül az egyik súlyos sérülést szenvedett.

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök 2018. április 14-én, Eleken. Egy lakóház előtt egy férfi összeszólalkozott az egyik ismerősével. Szóváltás közben a 35 éves eleki férfi autójából elővett egy bozótvágót és egy gáz-riasztó fegyvert, majd rátámadt a másik férfira, aki könnyebben megsérült. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a 35 éves férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette.

Csorváson, 2018. április 14-én, 12 óra körül elfogtak a rendőrök egy dombóvári férfit. A 22 éves K. Mihályt a Dombóvári Rendőrkapitányság lopás vétség miatt körözte, ezért előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Az Orosházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2018. április 14-én, 19 óra 30 perc körül elfogtak egy orosházi férfit, aki ellen hamis vád bűntett miatt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség adott ki elfogatóparancsot. A 25 éves P. Sándort a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.

 

Forrás: police.hu

 

További programok »

FEL