Úgy zárta le a vitát, hogy baltával vitapartnere autójára ütött

2021. január 23. 08:47 | behir

Baleset Békéscsaba külterületén, elfogás Gyomaendrődön, garázdaság gyanúja Orosházán.

Békéscsaba külterületén 2021. január 22-én 17 óra 45 perc körül fékezett, megcsúszott és elesett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.   

Gyomaendrődön, 2021. január 22-én 10 óra 45 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy gyomaendrődi férfit, akinek garázdaság miatt rendelte el körözését a Szarvasi Rendőrkapitányság. A 44 éves férfit a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Vita alakult ki két férfi között 2021. január 22-én 18 óra 45 perc körül Orosházán. A nézeteltérés során az egyik férfi kihozott a házából egy baltát, amellyel kétszer vitapartnere autójára ütött. A rendőrök a 32 éves férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Ingyenes lesz a Múzeumok Éjszakája az egészségügyi és szociális dolgozóknak

Ingyenesen vehetnek részt az idei Múzeumok Éjszakája programjain az egészségügyi és a szociális dolgozók - jelentette be közösségi oldalán hétfőn Kásler Miklós. A járvány elleni védekezés első vonalában helytálló szakemberek munkáját ezzel a felajánlással is szeretné elismerni az Emberi Erőforrások Minisztériuma.
12:51
FEL