Óriás tortával ünnepelték a 20. évfordulót

2018. szeptember 14. 13:07 | behir
A húszéves békési Madzagfalvi Napok keretében egy 500 szeletes tortát is felszolgáltak a vendégek számára.
 
A városi és megyei elöljáróságok köszöntése után a Madzagfalvi Napok kezdetek óta jelen levő Békés kincsestára kiállítást Kálmán Tibor alpolgármester nyitotta meg. A kiállításon közel félszáz kiállító, helyi közoktatási és hivatali intézmények, helyi és Békés környéki civil szervezetek, vállalkozók, termelők és magánszemélyek  képviseltették magukat. 
 
A jubileum egyik különlegessége az volt, hogy a Juhász Zoltán cukrászmester jóvoltából készült 500 szeletes tortát is felszolgálták a vendégeknek, melyen a tűzijátékot Izsó Gábor polgármester gyújtotta meg.
 
A 2018-as Madzagfalvi Napok rendezvénysorozat huszadik éve mozgósította Békés város lakosságát, a gazdag kínálatnak hála pedig az is elmondható, hogy aki valóban jól akarta érezni magát, megtalálhatta a kedvére való időtöltést, legyen szó mozgásról, gasztronómiáról, vagy akár a helyi értékek szélesebb megismeréséről.

További programok »

Kultúra

Újra fúvószenétől volt hangos Békéscsaba főtere

Idén immár 33. alkalommal rendezték meg Békéscsabán a Zenei Ifjúsági Találkozó és Fúvószenekari Fesztivált.  A ZENIT augusztus 16-tól 18-áig változatos és színes programkínálattal, több helyszínen várta a zenekedvelő közönséget. A hivatalos megnyitót pénteken este tartották.
2019. augusztus 17. 17:00
FEL